dinsdag 28 januari 2014

En het is zover...

Zoals ik de afgelopen dagen al voorbeelden had laten zien van materiaal uit de SAB en de voorjaarsbrochure. Kan ik jullie nu gelukkig zeggen dat de producten waarmee ze gemaakt zijn voor jullie nu ook zichtbaar zijn. De kaart hieronder is gemaakt met de Happy Watercolor stempelset uit de nieuwe brochure.
 
 
 Sale A Bration is een super fantastische periode want bij elke minimaal 60 euro die je besteld (of veelvoud ervan) mag je uit deze brochure een gratis item zoeken en er staan toch leuke dingen in.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/2013111...9_SAB/20131119_SAB_en_UK.pdf

 En het leuke is... ook de voorjaarsbrochure staat vanaf vandaag online dus zo onwijs veel gaaf leuk nieuw materiaal om mee te werken.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/20140128_SpringSummer_EU/20140128_SpringSummer_en-UK.pdf
 
Je kan natuurlijk ook nog steeds materialen uit de dikke 2013-2014 brochure bestellen. Het maakt ook niet uit wat je besteld maar zodra je voor minimaal 60 euro besteld dan mag je al 1 item gratis uitzoeken, voor 120 dus 2 en zo maar door. 
 
Op 1 februari heb ik weer een verzamel order staan. Wil je dus graag wat bestellen kan je rustig op je gemak nog even eea bekijken en zorg dat ik uiterlijk 31 januari doorkrijg wat je wilt dan kan ik het meebestellen. Stuur naam, adres, naam artikel en artikel nr naar Ilona-su@kpnmail.nl
 
Doe je bij mij een bestelling dan krijg je de brochure's ook nog in papieren versie erbij geleverd. Wil je liever alleen de brochure's kan dat ook dan betaal je alleen de verzendkosten hiervoor.


Groetjes Ilona


Geen opmerkingen: