dinsdag 14 januari 2014

Reminder...

Dames een hele kleine reminder want ..... het is weer bijna eind van de maand en dat betekend 3 dingen...


1 De laatste mogelijkheid om de items voor Valentijn te kunnen bestellen en zeg nu zelf is het hart niet waanzinnig leuk om ook buiten Valentijn te gebruiken. 
 
Deze kaart heb ik gemaakt om mijn ouders te laten weten dat ik altijd aan ze denk in deze moeilijke tijd (mn vader heeft onlangs te horen gekregen dat ie longkanker heeft) Maar omdat er verder geen tekst bijstaat is ie ook heel mooi voor verjaardagskaart etc.
 
het grote hart is gemaakt met de hart stans, het kleine hart is de stempel Flowerfull Heart en dan ook weer gestanst met een van de harsstansen. achtergrond grote hart met Gorgeous Grunge net wat meer effect gegeven , Vlinder komt uit Best of Butterfly's en de tekst uit A Dozen Thoughts.
 
2 De laatste mogelijkheid om uit de herfst/winter brochure eea te bestellen want ook deze brochure gaat vervallen en het is niet bekend of er nog iets terugkomt.
 
Wil je dus nog wat bestellen uit een van deze 2 thema's... geef dan je bestelling uiterlijk 25 januari door want 26 januari doe ik weer een verzamel bestelling. Daarna is het niet meer mogelijk om deze items te bestellen.
 
3 Vanaf 28 januari gaat nl de SAB en de voorjaarsbrochure van start.

Geen opmerkingen: