zaterdag 22 november 2014

Af en toe wat stil... maar...

Dat betekend helemaal niet dat ik niet met Stampin Up bezig ben hoor maar gewoon even wat minder tijd om te knutselen en als ik dan tijd heb om te knutselen... ben ik druk bezig om ideetjes voor de workshop van 13 december uit te werken. Ik maak nl liever altijd een aantal voorbeelden voor ik beslis welke creaties er gemaakt gaan worden. De creaties show ik dus pas na de workshop.
 
Daarbij is er as vrijdag 28 november ook een Stampin Up bijeenkomst waar ik heenga en daarvoor ben ik ook druk Swap kaarten aan het maken.  En tja ook die hou ik nog even buiten beeld tot ik geswapt heb.
 
Maar goed dit was een van de kaarten die ik als voorbeeld gemaakt had voor de workshop (maar die het niet geworden is qua kleurcombi wel de layout nl gebruikt.
 
 
 
Verder kan ik vast meedelen dat Stampin Up vanaf 25 november t/m 2 december een kort durende leuke aktie heeft je kan nl instappen voor een onwijs aantrekkelijk aanbod.
In plaats van 129 euro wat je betaald om in te stappen krijg je 25% korting waardoor je al voor 96.75 instapt terwijl je voor 175 euro aan materialen uit alle lopende brochures mag kiezen.

Wil je er meer over weten omdat je bij mij in het team wilt instappen....stuur me dan een mailtje Ilona-stampin@ziggo.nl dan kan ik er alles over vertellen. En instappen kan je ook als je puur voor jezelf materialen wilt aanschaffen, je hoeft niet perse een klantenkring op te bouwen. En iedereen is bij mij welkom in het team.

groetjes Ilona

Geen opmerkingen: