zondag 24 mei 2015

En weer een voorproefje

Zo het heeft wat langer geduurd maar toch nog een klein voorproefje voor de nieuwe brochure die eraan staat te komen. Ik was een aantal dagen heerlijk aan het genieten op Texel helaas zit er er weer op maar goed kan er weer even tegen, en zeker met al het leuks in het verschiet wat er gaat komen ...

En wat het leuke is op 2 juni staat alles life op de site van Stampin Up maar gelden de oude prijzen nog voor de items die doorgaan.

Dus als je nog wat wilt bestellen aan bv inkt... kan dat op 2 juni nog voor de prijs van 6.5 euro per doosje vanaf 3 juni kosten dezelfde doosjes 8 euro en zo gaan er wat meer prijzen omhoog. Oke de embossing mallen gaan iets in prijs omlaag. En vanaf 3 juni gelden ronde prijzen dus opzich wel lekkerder qua tellen wat je kwijt bent.

Maar goed hierbij dus nog een beloofd voorproefje en niet 1 maar 2 dit keer.

Allereerst voor bij de leuke Mini treatbag stans komen nu een aantal leuke stempel Just for You is er een van en de set heet You're so Sweet. Eigenlijk past ie heel mooi in de stans die bij de treatbag zit maar ik vond het dit keer leuker om hem direct op het papier te stempelen. Het papier is trouwens ook nieuw. heel mooi dun papier om enveloppen mee te maken de ene kant effen de andere heeft een leuk patroon (zebra of streep) deze van vandaag is in de nieuwe kleur Mint Macaroon en ook het lintje is een lintje van de nieuwe incolor groep.

 
En er komt ook een nieuw punchboard genaamd Gift bag Punchboard
Met dit board kan je 3 maten zakjes maken van design papier maar ook van cardstok.
Het zakje hieronder heb ik ermee gemaakt.

 

Geen opmerkingen: