zondag 12 maart 2017

Elke week een kaartje met een Stampin Up item..... week 11

Voor deze week is het maar 1 kaart om te showen.
Heb wel wat gemaakt maar dat is voor de workshop van 25 maart dus die hou ik nog even stil vind het leuker als ik die dag wat nieuws show wat de dames kunnen maken dan dat ze het al gezien hebben.

Amanda en ik geven elkaar elke 14 dagen een uitdaging. Dit keer was het de beurt aan Amanda en zij had gekozen om de Special Reason set te gebruiken een set uit de Spring Brochure. Maar zij had het voor mij moeilijk gemaakt want... hij moest alleen in bruintinten mocht ook geen wit maar wel vanila gebruiken. En nu ben ik eigenlijk helemaal niet iemand om een kaart alleen in bruintinten te maken dus moest echt uit mn comfort zone. Ik gebruik normaal wel de bruintinten maar dan altijd in combi met een andere kleur erbij.

Maar goed het resultaat mag er zijn al vind ik het zelf. 
Ik heb Special Reason gebruikt en Timeless Textures. Als het dan toch het vintage achtige moet zijn... dan past die laatste set er zo mooi bij. Ik heb de grote bloem gestanst uit Vanilla en daarna de randen voorzien van Timeless Texture stempels en nog wat afgesponst met Early Espresso.  Deze daarna op een espresso kaart geplakt die net weer wat groter is dan de vanille.

Op een ander stuk vanille heb ik met crumb cake de grootste bloem gestempeld, daarna nog een keer zoals we dat noemen afstempelen dan krijg je van 1 kleur 2 mooie afdrukken de een wat lichter. Zo heb ik dat ook gedaan met de kleinere bloem hier heb ik Soft Suede gebruikt. En de blaadjes vond ik in early espresso te donker dus die heb ik ook afgestempeld en toen gestanst.
De onderkaart is Soft Suede en de tussenkaart Vanille het lintje is een retired soft suede lintje.

Al met al ben ik zeer tevreden over mn kaart.

 
ik zal voor volgende keer eens proberen om wat anders dan steeds een stempelset in het zonnetje te zetten... maar kan even niets beloven ligt aan de hoeveelheid knutseltijd die ik heb komende week.

 

Geen opmerkingen: