vrijdag 1 september 2017

Stilletjes geweest

Het is wat stil geweest en dat heeft alles te maken met het feit dat ik in augustus lekkaga in huis had dus heel wat regelwerk, mensen die moesten komen kijken, uitzoeken waar het lekte en uiteindelijk repareren dus weinig knutseltijd gehad. Prioriteit lag vooral op de knutseldag van eind september daar wilde ik alles voor af hebben omdat september altijd onze vakantiemaand is. 
Het ergste is dus dat ik zelf ook nog weinig heb kunnen maken met de nieuwe materialen die ik al kon bestellen om voorbeelden te maken met materialen van de Herfst Winter Catalogus.
De enige kaart die ik gemaakt heb is deze met Painted Harvest, dus deze wil ik je niet onthouden.


Verder heb ik dus nog niet met nieuw materiaal gewerkt. Dus hou je nog eea tegoed. Maar gelukkig zijn er op pinterest al diverse voorbeelden te vinden ;) Ik heb al een album staan met leuke voorbeelden die ik al gevonden heb.

Daarnaast schreef ik het al september is onze vakantie maand dus manlief is vrij en leven we van dag tot dag. 

Daarom staat voor Stampin Up dan ook pas de eerste grote verzamelorder voor 23 september gepland, zodat mochten we dagje we gaan ik geen pakket mis loop.

Maar met het online gaan van de herfst/winter catalogus kan ik begrijpen dat je dit misschien wat laat vind en al eea eerder wilt bestellen.
Via de mail blijf ik gewoon bereikbaar om te bestellen mocht je het niet via de 24 uurs shop zelf kunnen bestellen.

Je kan ze gewoon doormailen op Ilona.stampin@gmail.com en dan bespreken we via mail eea verder.
Bestellingen tot 60 euro daarvoor betaal jij de verzendkosten om het thuis te krijgen (vast bedrag van 5.95) en voor bestellingen boven de 60 euro betaal ik deze.

Vanaf oktober ga ik weer proberen om wekelijks eea hier te gaan showen.

Geen opmerkingen: