dinsdag 3 oktober 2017

Workshop gevolgd

Zo af en toe vind ik het leuk om ook eens een workshop te volgen.
Afgelopen vrijdag gaf mn upline Carmen een workshop in mijn woonplaats dus denk... leuk hoef ik niet ver weg dus..heb ik me opgeven.

Vandaag de 2 kaarten die ik er gemaakt heb afgewerkt. Moet zeggen soms is het toch wel leuk om met een set te werken die op je twijfel lijst staat. 1 ding weet ik zeker You move me is niet mijn stempelset ben ik iets te ongeduldig voor deze set geloof ik.


De andere kaart die ik gemaakt heb is met deze herfst stempelset... die is toch eigenlijk best wel leuk.... hmmmm .... nee doe het maar niet moet toch hard aan de kerstkaart anders heb ik er eind van het jaar niet genoeg.Verder hebben jullie vast wel gezien dat er weer diverse akties zijn van Stampin Up. Ivm World Card making day as zaterdag zijn er een paar stempelsets met 15% korting.  Ik ga as zondag bestellen dus geef voor 8 oktober 18 uur je bestelling door mocht je nog wat willen bestellen de aktie van de 15% korting loopt nl maar kort. 

Daarnaast is er een aanbod van 4 pakken design papier aanschaffen 3 betalen. Let wel niet al het Design papier doet mee er zijn geselecteerde series.
Voor beide kan je op www.stampinup.com kijken nederlandse stukje.
Geen opmerkingen: