zondag 24 december 2017

Sale A Bration stempelset Epic Celebration

Zoals jullie na 5 jaar wel weten is het in de maanden januari, februari en maart altijd feest bij Stampin Up want dan is de Sale A Bration.

Gedurende deze 3 maanden krijg je als je in 1x voor 60 euro of veelvouden hiervan besteld een kadootje van Stampin Up bij je bestelling. Het leuke is dat je zelf mag uitkiezen wat je kadootje wordt  want er staan in de speciale brochure hiervoor een aantal stempelsets en andere items waar je uit kan kiezen.


En van de leuke kadootjes waar je uit kan kiezen en je dus geheel gratis bij je bestelling krijgt is de stempelset Epic Celebration.
Een leuke stempelset met electrische gitaar, koptelefoon, achtergrond stempel en de gympen. Echt een leuke set voor tieners.

De stempels zelf zijn ook niet zo groot dat ze zelfs heel leuk zijn op 8x8 kaartjes (die passen weer mooi in het mini pizza doosje)
Het doosje zelf moet ik nog versieren maar een paar kleine kaartjes heb ik ondertussen al gemaakt en dat zijn deze.
Ik heb zelf de engelse set gekozen maar later zag ik dat de set in het duits ook wel gave teksten heeft. Oke du bist...in plaats van You're misschien weer niet maar Echt Cool is dus de vertaling van Awesome...  
En Epic is Rock It opzich ook nog wel een leuke vertaling...Geen opmerkingen: