zaterdag 20 januari 2018

Bloghop StampFans 03.... Spring en SAB 2018
Hallo welkom bij alweer de 3e bloghop van StampFans.
Als het goed is ben je via de blog van Wilma gekomen.

De officiële hop is gestart op het blog van Carmen dus hop door tot je hier weer bent dan weet je dat je iedereen die meedoet ook echt gehad hebt. We hopen je geïnspireerd te hebben middels deze bloghop. Dit keer staan hoe kan het ook anders de Spring Catalogus en de SAB in het zonnetje.

Voor mij was het een moeilijke keuze om te maken welke stempelset ik nu zou gaan gebruiken gezien ik best veel mooi vind en daarom heb ik gekozen om zowel een stuk van een suite uit de Spring catalogus te gebruiken als een Sale-A-Bration (SAB) items ik show dus wat totaal verschillende creaties.

Als eerste laat ik de 2 kaarten zien gemaakt met de Petal Parade of beter de nederlandse versie In de bloemetjes zetten en kleine stukjes van het bijbehorende design papier.Daarnaast ben ik een grote fan van de Brusho dit item ken ik al heel wat jaren en heb ik al eea mee gemaakt voor ik in het Stampin Up avontuur stapte ruim 4 jaar terug.
Het leuke van Brusho vind ik dat er heel veel mogelijkheden zijn om te gebruiken. De meest voorkomende heb ik hieronder gebruikt nl mijn watercolor paper nat gespoten met spritzer, wat brusho erop, wat meer water en nog meer Brusho. Laten drogen en dan.... kijken hoe het resultaat is want dat is toch altijd verrassend.

Ik ben dan ook heel blij dat vanaf de Spring Catalogus de Brusho ook bij Stampin Up te koop is (en hoop natuurlijk dat het een item gaat worden van de jaarcatalogus maar dat is nog even duimen)

Deze kaart heb ik gemaakt en gecombineerd met de Celebrate You thinlits dies die ik omdat ik voor meer dan 120 euro bestelde kado kreeg want het is per slot Sale-A-Bration en dat houdt in dat als je voor 60 euro of veelvouden hiervan mooie unieke kadoos mag uitzoeken.
Ik wens jullie veel plezier met de bloghop en ben je bij mij begonnen klik dan hieronder door naar de volgende blog, net zolang tot je hier weer bent .

mocht ergens een link niet goed werken dit zijn de dames die meedoen.
3 Sandra 


5 Janneke 


7 Wilma 
8 Ilona  hier ben je nu


5 opmerkingen:

Pien Puk zei

Heel mooi Ilona

Fijn weekend Ina

Sandra Vinken zei

Mooie kaarten. Gaaf is de kaart met de brusho kleuren.
Groetjes,
Sandra

Janneke de Jong zei

Wat een mooie kaartjes Ilona ;O)

Dank je wel voor het organiseren ...

Anita van Reemst zei

Mooie kaarten. Vind deze set ook erg leuk.

Wilma de Korte zei

Gave kaartjes heb je gemaakt Ilona!
Dat brusho geeft echt een leuk effect :)