donderdag 22 maart 2018

Alvast een voorproefje en mededeling over de Blends

Zoals ik al aangegeven had is er zaterdag een bloghop van StampFans maar ik heb vandaag nog even geknutseld en dat show ik nu vast.

Ik zal in de loop van volgende week eens een start maken om te showen hier wat ik nog niet heb geshowed maar wel gemaakt in de tussenliggende periode.
Vaak zet ik wel eea snel op facebook neer maar omdat ik via internet explorer problemen heb om op mn blog te komen vergeet ik dan vaak even naar Chrome over te schakelen.


Maar goed mijn creatie van vandaag met de leuke stempelset Youre Inspiring.
Verder nog even melding over de Blends
Omdat de Stampin Blends onze nieuwe alcohol markers, zo erg hard lopen tijdens de Sale-A-Bration en de fabrikant het niet kan bijbenen ..... heeft Stampin Up een moeilijk besluit moeten nemen.... 
De blends zijn nog tot morgen (vrijdag 23 maart) te bestellen daarna zijn ze tijdelijk tot nader order niet meer te bestellen(mogelijk pas weer met de nieuw jaarcatalogus) 
De reden is puur omdat Stampin Up backorders wil voorkomen, en omdat ze weten dat de fabriek achterstand heeft wordt eerst gezorgd dat er weer genoeg op voorraad zijn voor ze weer te bestellen zijn om teleurstelling of langdurig wachten bij jullie te voorkomen. 
Dus mocht je nog Blends willen bestellen... mail me dan uiterlijk morgen 23 maart 13 uur dan doe ik nog een order uit. want vanaf 19 uur zijn ze niet meer te bestellen Ilona-stampin@ziggo.nl
En het leuke ... bij 6 sets.. mag je nog een SAB item uitkiezen ook (maar je mag natuurlijk voor de 60 Euro sab kado ook een combi maken van Blends en wat anders hoor 

Geen opmerkingen: