zondag 1 juli 2018

Diverse akties van Stampin Up!

Het is 1 juli en er zijn diverse mooie acties van start gegaan. 
Zoals wel bekend zijn alle lopende acties van Stampin Up ook altijd via mij te bestellen.

Aangezien je op facebook af en toe overladen wordt door iedereen die demo is heb ik zoiets.... komt wel goed er wordt meer dan zat reclame gemaakt door andere iedereen die mij volgt..... of klant bij mij is weet dat deze aanbiedingen ook via mij te realiseren zijn.

Misschien denk je nu wel lekker makkelijk dat je het zo doet maar dat heeft gewoon te maken met het feit dat ik door mijn lijf af en toe keuze's moet maken, helaas het is niet anders maar ik kan gelukkig nog freubelen.

Aangezien ik dit blog heb voor mijn kaarten ga ik hier niet steeds zeggen hoeveel beperking ik ondertussen heb van mijn FSHD. Maar wie denkt ze is hele dagen thuis dus kan veel knutselen... nee helaas was het maar zo'n feest als ik maximaal 6 a 8 uurtjes wat kan doen in een hele week is het veel. Soms zit ik boven maar heb ik zoveel last dat ik meer plat lig. Maar goed... dit even als korte info nu ik moet ermee dealen niet jullie. Maar dan snap je waarom ik liever knutsel dan tijd besteed aan alle acties die zowel op de Stampin Up site staan als op de site's van mede collega demo's. Ik ben nl heel blij dat ik nog lekker kan knutselen.

Dus kort... ja de instap actie van SU met het aanbod van een kleurgroep inkt en de aktie van 4 pakken design papier kopen en maar 3 betalen uit het speciaal geselecteerde rijtje geld ook bij mij evenals alle andere acties die je op de site van Stampin Up ziet.

Iedereen kan me altijd mailen, indien je persoonlijk contact wil kan dat ook mail en geef het aan.

Maar nu weten jullie even waarom ik nooit zoveel aandacht aan Stampin Up acties besteed.

Het resultaat van wat freubelwerk zal ik nog even laten zien.
Groetjes Ilona

Geen opmerkingen: