Bestelling doen :

Het mooie materiaal van Stampin' Up is niet via hobbywinkels te koop.
Je kan het dus alleen bestellen via een demonstratrice zoals ik ben.
Alles wat je op de website terug vind van Stampin Up (24/7 shop) is dus ook via mij te bestellen, dus ook de items uit het Clearance Rack en de weekdeals (handig als je geen credit card hebt)

Je kan op 2 manieren dus bestellen, hetzij direct via deze shop, dan gaat het vanaf Stampin Up direct naar jouw huis toe, maar als je geen credit card hebt kan je mij gewoon een mail sturen Ilona.stampin@gmail.com met daarin de artikelnummers van wat je wilt bestellen en je verdere gegevens en dan bespreken we via mail even wanneer en hoe het besteld wordt (zie ook verderop info over manieren van bestellen via mail).

Stampin Up heeft een jaarbrochure die loopt van 1 juli t/m 30 juni en dan 2 seizoens brochure's de Spring die loopt van begin januari t/m eind juni en de Herfst/Winter die vanaf medio augustus / september t/m uitkomen Spring brochure loopt.
Het grote voordeel is dat in de brochures alle stempels op ware grote afgebeeld worden (of als het een erg grote stempel betreft ook vaak een deel dat op ware grootte getoond wordt), dus geen verrassing als je een stempel binnen krijgt dat ie opeens erg groot is of misschien wel erg klein.

Als je ook graag een jaarbrochure wilt (met daarbij de lopende seizoens brochure) dan kan je die op verschillende manieren ontvangen.
Aanschaffen via mij dan kost ie 4.50 euro + verzendkosten
Doe je binnen 3 weken een bestelling  van minimaal 50 euro
dan wordt het bedrag van 4.50 voor de aanschaf van de brochure
in mindering gebracht op deze bestelling.

En als je met mijn maandclub meedoet krijg je automatisch alle brochure's kosteloos van mij.

(dat is altijd de maand voor ie online komt al)


Via bestellen per mail zijn er 2 opties.

1 Ik doe de bestelling direct voor je bij Stampin' Up, je betaalt dan 5.95 vaste verzendkosten maar de spullen worden direct naar jouw huis gestuurd, deze bestelling plaats ik dan pas als het geld op mijn rekening staat. Dit kan op elke gewenste datum zijn en hoeft niet perse op verzameldata te zijn.

of

2 Je wilt het liever bij mij thuis ophalen om de 5.95 verzendkosten uit te sparen omdat je bij me in de buurt woont, dat kan natuurlijk ook. Alleen voor deze optie geldt wel het volgende

- Bestel je in 1x voor 50 euro of meer dan bestel ik het snel voor je, maar heb je een bestelling van minder dan 50 euro betreft dan zal je wel moeten wachten tot mijn eerste verzamelbestelling.

Waarom ?
Omdat ik ook voor elk pakket dat vanaf Stampin Up naar mij komt zelf ook 5.95 verzendkosten aan Stampin Up moet betalen. Daarom spaar ik alle kleinere bestellingen op.

De data van de reeds geplande verzamelbestellingen vind je op de homepagina van mn blot.

Op het moment dat je meedoet in een verzamel bestelling dan hoef je dus pas te betalen vlak voor ik ga bestellen. Zodra het binnen is krijg je van mij bericht en dan spreken we even af wanneer je het kan komen ophalen daar ik ook nog een andere baan heb.

En vanaf 1 februari 2015 heb ik een spaarsysteem, meer info zie spaarsysteem


Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen