Materialen Club

Zou je ook zo graag zoveel leuks nog van Stampin' UP! (SU) willen aanschaffen maar heb je niet zoveel te besteden per maand ?

Dan wordt meedoen aan deze club misschien wel een leuk omdat je dan toch elke maand iets extra hebt voor jezelf met een extraatje.

Je kan elke gewenste maand instappen. Meestal doe ik rond de 20e van de maand de bestelling.

Wat houdt deze club in?

De eerste keer geef je jezelf op om voor minimaal 6 maanden lang voor minimaal 15 euro te bestellen  (exclusief verzendkosten). Maar dan krijg je bij elke bestelling wat extra's in de vorm van een kleine extra verrassing, als dank van mij omdat je maandelijks vast besteld bij me.
Als je na die 6 maanden door wilt gaan vind ik dat erg leuk en dan zit je ook niet meer vast aan een verplicht aantal maanden (wel 1 maand opzegtermijn), maar zolang je doorgaat blijf je dat extraatje bij je bestelling krijgen.

De bestelling voor deze club zal steeds rond de 20e van de maand gedaan worden.  Je krijgt gemiddeld een dag of 10 voor de bestel datum een mail van me zodat je op gemak kan uitzoeken wat je wilt bestellen.

Wil je meedoen stuur dan een mail naar Ilona.stampin@gmail.com

Het leuke aan deze club is dat het alles mag zijn uit de catalogus wat je kiest om te bestellen, of het nu stempels, inkt, embelishments of karton is of een combinatie het maakt niet uit als het bij elkaar maar minimaal 15 euro is.

En er is ook een 2e club met een iets hoger maandbedrag.

In dit geval geef je jezelf weer voor 6 maanden op om voor minimaal 35 euro te bestellen waardoor je 1x in deze 6 maanden voor een bedrag van 21 euro gratis bij deze bestelling mag uitzoeken dat krijg je dan gratis bij je besteling.

Let wel tussentijds uitstappen is voor deze club niet mogelijk ivm dat je anders geen recht hebt op die 1x 21 euro uitzoeken, instappen tussentijds kan altijd mocht je nu nog twijfelen.

Na 6 maanden vraag ik wat je wilt nog eens 6 maanden met dezelfde voorwaardes of ga je dan liever terug naar de maandclub met het lagere bedrag.

Zolang je met een van deze 2 clubs meedoet krijg je van mij de lopende catalogussen.

En dat is nog niet alles want het bedrag dat je via deze club elke maand besteed telt gewoon mee voor de punten die je kan sparen. (zie voorwaardes bij Spaarplan)

Voor de verzendkosten kijk ik wat het goedkoopste is
- zijn het kleine spullen wat als brievenbus post kan dan betaal je de verzendkosten brievenbuspost traceerbaar a 3.95
- wordt het pakketpost dan betaal je 5.95 verzendkosten als je het thuisbezorgd wilt hebben.
- woon je ook in Zoetermeer of omgeving en wil je het bij me thuis op komen halen dan is dat ook mogelijk en spreken we af wanneer dat mij het beste uitkomt.

In elk geval komt de gehele bestelling altijd eerst hierheen en wordt ie daarna verdeeld in wie wat besteld had..

Conform Stampin Up regels lever ik geen materialen uit voor de betaling bij mij binnen is

Groetjes Ilona 

Geen opmerkingen: