Stampin Power team

Wil je ook zelf Stampin' Up demonstratrice worden ? 
Neem dan de stap en wordt gezellig lid van mn Pink Power team.

Waarom Stampin Power... Stampin is natuurlijk de verwijzing naar Stampin Up want met deze materialen werken we. En Power staat voor mij voor 2 dingen. Als eerste om van simpele dingen zoals inkt, stempels en een papiertje + wat toevoegingen van die mooie creaties te maken en het mij letterlijk ontbreken van kracht, dat ik het op deze manier toch een beetje terug heb met de kracht van het stempelen.

Waarom bij mij aansluiten?
  • Tja dat is een keuze die je zelf maakt bij wie je jezelf aansluit in een team. Natuurlijk vind ik het heel leuk als je jezelf bij mij aansluit. 
  • Waarom kies je dan voor mij ?  Ik kan alleen maar zeggen dat  iedereen bij mij welkom in mijn team is. Het maakt mij niet uit of je ambitieuze plannen hebt of puur voor jezelf demonstratrice wil worden. Iedereen is welkom in mijn team en ik help je graag als je hulp nodig hebt.
Moet je bij me in de buurt wonen ?
  • Nee hoor helemaal niet nodig.
    Ik probeer zo af en toe wat als team af te spreken om dan samen met de andere dames uit het team lekker te knutselen, ideeën uit te wisselen, nieuwtjes die er van Stampin Up zijn te bespreken enz. Maar dat is geen verplichting.
Wanneer kan je demonstratrice worden?
  • Iedereen kan demonstratrice worden zolang je maar enthousiast bent over de Stampin' Up producten. Want als je niet achter een product staat kan je geen enthousiasme uitdragen
  • Zelfs al heb je zelf een mega wenslijst qua Stampin Up materialen die je graag nog zou willen, ook dan kan het best lonend zijn om in te stappen en demonstratrice worden. Je bent nl niet verplicht om workshops, Party's en demo's te geven. Al zou je bv maar 1 vriendin of buurvrouw hebben die ook wel eens wat wil bestellen is het al prima of alleen spullen voor jezelf aanschaffen is ook goed zolang je de kwartaal omzet maar haalt.
  • Maar ambieer je wel een carrière van Party's geven, workshops doen en lekker heel actief zijn met de materialen van Stampin' Up dan kan dat natuurlijk ook het is echt puur wat je zelf wilt
  • Want hoe dan ook jij bepaald zelf hoe actief je wilt worden alles is mogelijk van heel passief afwachtend tot heel actief.
Wat kost het ?
Om te beginnen dien je het starterspakket aan te schaffen. Dat is 175 euro aan materiaal uitzoeken uit de brochure wat je maar 129 euro kost. Dan krijg je met een paar dagen je pakket thuis samen met bestel formulieren, een paar catalogussen.

En daarna dien je vanaf het eerst volgende nieuwe kwartaal om omzet halen van 300 CSV per kwartaal (excl BTW). (omgerekend zo'n 375 euro)
Lukt het je niet om die 300 CSV te halen dan krijg je van Stampin' Up een maand extra de tijd en lukt het dan nog steeds niet of wil je toch liever stoppen. Geen probleem dat kan zonder verdere consequenties.

Hoe sluit ik me bij je aan ?
Door naar http://www.stampinup.com/home/en-NL/join-stampin-up_nl te gaan, kies voor find demonstrator en mij op te zoeken Ilona de Bont  De rest wijst zich vanzelf.

Wil je toch nog info dan kan je me altijd even mailen op Ilona.stampin@gmail.com  doordat ik op callcenter werk kan ik niet makkelijk mn mobiel opnemen maar zet je telefoon nr in de mail en ik bel je snel terug.
Groetjes en hopelijk tot ziens in mn Pink Power team,
Ilona