Wie ben ik

Wie is Ilona.

Ik ben Ilona de Bont, woon in Zoetermeer en ben geboren in 1966, getrouwd met Erik en samen zijn we het personeel van 3 Maine Coon katten en 1 Nederlands Schapendoes dek reu.

Eigenlijk ben ik mijn hele leven al aan het freubelen geweest, jaren heb ik divere kruissteek schilderijen van Lanarte geborduurd. In 1990 kwam ik via mn moeder in aanraking met Pergamano en zo ben ik aan het kaarten maken gegaan. De laatste jaren ligt mijn liefde voor kaarten maken vooral bij werken met stempels.

Najaar 2012, #Stampin' Up! was net in Nederland,  kwam ik op de creabeurs in Rijswijk, Carmen tegen met haar Stampin' Up! creaties. Vond ze erg mooi maar... nee toen had ik zoiets niet mijn ding.
Voorjaar 2013 kwam ik Carmen op de beurs weer tegen en toen heeft ze me overgehaald een make en take te doen  Daarna heb ik in juni nog een workshop als hostess georganiseerd en tja dat was het begin.... van een nieuwe verslaving.

Op 12 oktober 2013 ben ik bij Carmen in haar team gestapt en ben ik dus ook officieel een Stampin' Up! demonstratrice. .

Omdat ik ook nog een aantal uren per week werkzaam ben op een callcenter en daardoor mn mobiel niet altijd aan kan hebben cq opnemen ben ik niet mobiel te bereiken. Liefst dus per mail en indien nodig krijg je van mij een nr waarop je me kan bellen of ik neem contact met jou op indien gewenst.

groetjes Ilona.