dinsdag 10 maart 2015

Helaas Blendabilities uit de handel genomen door Stampin' Up!

Onderstaand stukje heeft mede Stampin' Up! collega Caroline (Caro's kaartjes) op haar blog gezet en gezien dit ook verwoord hoe ik erover denk heb ik het maar overgenomen.

Helaas moet ik jullie mededelen, dat de Stampin' Up! Blendabilities alcohol markers niet langer meer door Stampin' Up! geleverd kunnen worden als gevolg van productie kwesties.

Stampin' Up! zegt: " de fabrikant is niet in staat het probleem op te lossen op een wijze die volstaat aan onze hoge kwaliteitseisen en kan ons niet voorzien van een stabiele lange termijn oplossing. Daarom hebben wij besloten, na lang beraadslagen, om de productlijn Blendabilities niet langer aan te bieden ter voorkoming van verdere teleurstellingen".

Ik ben groot fan van Stampin' Up! producten en ik ben trots om geassocieerd te worden met dit kwaliteitsmerk, dus ben ik erg teleurgesteld om deze productlijn te verliezen omdat ik ze zelf ook heel erg leuk vind om te gebruiken.

Maar ik ben erg ook blij, dat Stampin' Up! vasthoudt aan de hoge kwaliteitsnorm waar het voor staat en kan hun beslissing dan ook heel goed begrijpen en accepteer deze.

De meeste markers die reeds zijn verkocht zijn absoluut prima in orde, maar er waren een aantal pakketjes met problemen en om dat te voorkomen zijn ze dus uit de handel genomen vanwege de hoge eisen die Stampin' Up! stelt aan zn producten.

Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om heerlijk te kunnen kleuren met Stampin' Up! producten die qua kleur perfect bij het Stampin' Up! kaartkarton passen, zoals met de Stampin' write markers en de blenderpens en niet te vergeten het aquarellen met de Stampin' Up! inkt en een waterpen.
 Dus hier ga ik (Ilona) me dus maar eens in verdiepen want spelen met inkt... blijft leuk


groetjes Ilona

Geen opmerkingen: