donderdag 26 mei 2016

Bijna een nieuwe brochure

Dames nog heel even kan je bestellen uit de 2015-2016 catalogus.

Met ingang van 1 juni gaat nl de nieuwe catalogus van start en zijn er een flink aantal items weer verdwijnen. Maar oke met het verdwijnen komt er ook weer een boel moois voor terug dat kan ik al zeggen en wie weet heb je de nieuwe jaarbrochure zelfs al in je bezit.

Een van de nieuwe dingen die gaan komen zijn weer 5 nieuwe kleuren die heel mooi te combineren zijn met de reeds bestaande kleuren. Je kan er heel mooi mee werken in ton sur ton tinten...maar ook lekker gewaagd.

Afgelopen zaterdag had ik hier een teamdag samen met Cornelie, Ina en Yvette.
Ik had 5 voorbeeldkaarten gemaakt in elke nieuwe kleur 1 kaart in combi met andere kleuren en een andere stempelset.

Het was de bedoeling dat we aan het eind van de middag dus 25 kaarten af zouden hebben. Maar dat was iets teveel en is niet gelukt. Dit omdat ik van te voren vergeten was een lijst te maken welke kaart door wie in welke kleur gemaakt werd en dat puzzelwerk hield wel even eea op. 
Maar goed al met al van 1 kaart 5 hele mooie voorbeelden om te showen en we hadden ook weer een heel gezellige dag met zn 4en.

De linker bovenste en linker onderste zijn door mij gemaakt, de middelste Cornelie, de rechter boven door Ina en de rechts onder door Yvette.


 
De gebruikte kleuren zijn
Peakaboo Peach + Garden Green + Melon
Emerald Envy + Elegant Eggplant + Rose Red
Dapper Denim + Wisteria Wonder + Pear Pizzazz
  Flirty Flamingo + Mint Macaroon + Pool Party
Sweet Sugarplum + Daffodill Delight + Wild Wasabi
 
En de stempelset die gebruikt is dat is een nieuwe hostess set die gaat komen.

 

Geen opmerkingen: