zaterdag 8 april 2017

OnStageLive Amsterdam 2017....

2x per jaar heeft Stampin Up een event voor demonstratrice's genaamd OnStagem wat gewoon zo leuk is om heen te gaan..... Zoveel mede demonstratrices ontmoeten en dit jaar was het wel heel bijzonder want we hadden in nederland het Live event.. en dan is het ipv 1 dag 2,5 dag met een speciale avond voor de leiders binnen Stampin Up.

Dit is een samenkomen van dit keer 800 demonstratrices uit heel de wereld zelfs vanuit Canada en Australie waren ze erbij. Bij de local events waar ik normaal heenga zijn het ca 200 demo's en dan uit nl  hier krijg je dan een training en zie je vast een deel van de nieuwe producten gedemonstreerd met voorbeeld kaarten die met de komende catalogus release gaan komen want je krijg nl de nieuwe catalogus in handen... (en ohh dan wordt je hebberig hoor)

Elk jaar is er 1 event dat gepresenteerd wordt door de CEO Sara Douglass het Live Event en dit jaar was dat event dus hier in Amsterdam. Tja dan wil je er als demo natuurlijk heel graag heen dus ik heb de afgelopen periode echt alles op alles gezet om erbij te kunnen zijn en het me gelukt.
En dan bedoel ik niet hard werken ivm de SU demo blijven want dat lukt me wel ;) maar lichamelijk zit ik even niet zo jofel in mn vel, ik heb FSHD en ben afgelopen zomer hard achteruit gegaan. Maar goed ik heb een aantal maanden een revalidatie traject doorlopen waardoor ik geleerd heb mn energie goed te verdelen waardoor ik gewoon lekker kan blijven knutselen (al is het niet meer zolang achter elkaar als voorheen) en door niet alle de 3 dagen maar 2 dagen te gaan (donderdag en zaterdag) heb ik ook goed op mn lijf gelet en de energie verdeeld.  En mijn revalidatie arts en ergotherapeut vonden vooral dat ik nu wel eens wat leuks verdient had dus vonden dat ik moest gaan en vooral ook gaan genieten. Want dit is ook een manier om te ontspannen voor mij.


Nu een stukje kort verslag. Met een paar foto's die ik graag delen wil vind deze wel erg bijzonder de rest van de foto's leg ik in een foto album voor mezelf vast. Alle foto's delen heeft geen nut.
Het begint natuurlijk met de inschrijving. Die was al op 10 januari jl. Toen was het nog de vraag of het zou lukken maar we gingen ervoor en na een goed gesprek die dag met mijn ergotherapeut en fysiotherapeut afgesproken dat ik me zou inschrijven en we er samen aan gingen werken dat het me zou lukken erheen te gaan. Het is wel veel zitten maar ik heb gelukkig mn scootmobiel. Waar we special ook een extra rugsteun in gekocht hebben.
Dan krijg je ca 14 dagen voor het event begint de uitnodiging... dat je ook naar CentreStage mag een stukje training voor de "leiders (upline's)" vanaf de titel Silver Elite. Dat ik erheen mocht wist ik al want die Silver Elite titel heb ik al een jaar.


De ingang zonder mensen foto gemaakt door Damir onze nl manager.
Donderdagmiddag had ik nog even de moed te kunnen staan
samen met team maatje Susanne bij de ingang.
Erik heeft de foto gemaakt en scoot staat net buiten beeld.

Overzicht van de hal binnenkomst


Ik samen met Sara Douglas onze CEO  mazzel om daar donderdag al gelijk mee op de foto te gaan. Tja wilde ik toch ook echt staande en het is me gelukt. Daarna ben ik mn scootje niet meer uit geweest als het niet echt noodzakelijk was.
De doosjes in Sara haar handen zijn mijn kadootjes een doosje met paaseitjes
(blogpost elke week...week 14)
Een voor haar en een voor haar moeder Shelly die er helaas niet bij kon zijn.
 
Deze donderdagmiddag de nieuwe jaarcatalogus in handen gekregen
maar die mag ik nog niet laten zien.
Maar ik kan al wel vertellen... HIJ IS GAAFFFFFF

Leuke en gezellige, leerzame middag gehad en aan het eind eten in Hotel Okuna een 3 gangen diner met aansluitend een feestavond. (dat was het Centre Stage stukje)

Zat nog wel klein ongemakkelijk moment bij. Ik had al aangegeven dat ik beperking had en geen bus in kon dus heel lief rekening mee gehouden en er was een rolstoelbus besteld voor mij en 2 dames die echt in een rolstoel zitten. Helaas mag ik in die bus niet blijven zitten in mn scootmobiel dus ik moest op stoel gaan zitten. Afijn stoel te laag zelfs met schoenen en sokken uit kwam ik niet meer omhoog uit mezelf. Ohh wat baalde ik.. maar mn upline Carmen en Marrigje (demo van Texel die ik ken) zaten gelukkig in de bus bij me en die hebben me met arm onder mn oksels op mn benen gezet zodat ik weer in mn scootje kon komen. En in de ontvangsthal hebben de dames me snel weer in mn sokken en schoenen geholpen. Om de ellende niet nog eens te hebben heb ik me ipv bij de RAI op laten halen bij het hotel door Erik want onze auto daar kan ik gelukkig nog wel uitkomen.
Maar goed leer voor volgende keer... voor mij geen rolstoelbus meer maar echt alleen MPV model auto om me in te laten vervoeren ;)
Vrijdag ben ik thuis gebleven om mn lijf even bij te laten komen zodat ik zaterdag die paar uur dat het event er was nog kon gaan.

Zaterdag dus weer bijtijds op en richting Amsterdam prive taxi Erik reed weer.

Dit keer blijven zitten in de scoot en nog even samen met Susanne op de foto gegaan
 
Gedurende het hele event was er een vaste plek voor mij ik kon donderdag bij aankomst kiezen waar ik wilde gaan zitten en kon dan op die stoelen kaart leggen en daar zaten wij dan alle dagen.
Zat dus heel mooi op de voorste rij bijna recht voor het podium waar alles gebeurde.

Donderdag was er al door Brandi een hele leuke demonstratie gegeven en vanmorgen liep ze in de zaal rond dus.. toch nog even een foto samen het haar. Brandi werkt nl ook bij SU maar is ook demo zij vierde haar 15 jarig demoschap deze OnStage. 

 
 
Eerst nog een paar leuke en interessante presentaties en.. ja de price patrol waar ik een onwijs gave stempelset gewonnen heb en daarna hadden we lunch.  Na de lunch een training welke mij weer op veel idee├źn heeft gebracht eens zien hoe ik eea ga uitwerken. In elk geval geleerd dat er digitaal ook heel veel mogelijk is. En voor mij is dat wel erg interessant daar mn lichaam niet meer mee wil werken met wat ik zou willen. Dus eens zien hoe we dat gaan uitvoeren.
Na de training  nog een hele leuke presentatie van Sara die altijd met iemand samen wil knutselen en dit keer had ze haar man Shaun hiervoor gekozen.. zo vreselijk gelachen om die 2 samen...
 
Ik kan helaas niets showen nog van de materialen die ik gekregen en gewonnen heb maar... zodra ik deze week weer wat hersteld ben ga ik ermee aan de slag de creaties mag ik nl wel laten zien.

Maar goed het heeft voor mij ook niet zo heel veel haast ermee te werken daar het pas vanaf 1 juni te koop is voor de niet demonstratrices. En op zich staat er nu ook nog zoveel leuks in de jaarcatalogus en de spring catalogus dus maar eens even denken.
 
Ik zou het leuk vinden als het gelezen is om weer eens wat berichtjes te gaan zien.
Mijn eerste doel is weer eens te gaan zorgen dat ik niet alleen op facebook actief ben maar ook weer meer op het blog en daarom ben ik dan blij met reacties dan weet ik dat het gelezen wordt.
 
En zo wil ik dus ook wat acties gaan bedenken om het aantal volgers omhoog te krijgen.
 
Heel veel geleerd zeker het stukje wat ik tzt wil gaan uitwerken om digitaal meer te doen.
Maar eerst.... mn lijf weer even de kans geven te herstellen en niet gelijk weer doorgaan met energie trekken met alle gevolgen van dien.
 


3 opmerkingen:

Metsje zei

Ja hoor meid ik heb het gelezen en geweldig dat het je gelukt is om erbij te zijn! Ben benieuwd wat er allemaal gaat komen.

Ina zei

Leuk stukje heb je geschreven en fijn dat je genoten heb.
Groetjes Ina

Miriam zei

Wat hebben jullie een geweldige OnStage gehad! Ik las het ook al op blogs van andere demo's, het was echt genieten. En dan nu een hoofd vol inspiratie!

Groetjes
Miriam