zondag 29 oktober 2017

Aan de kerstkaart 01

Langzaam komt bij iedereen de stresss .... de kerst komt er weer aan en je wilt als knutselaar toch wel graag zelfgemaakte kaarten sturen. Sommige verwachten dat zelfs van je..

Nou bij mij is het simpel.. stressen doe ik niet meer aan slecht voor mijn lijf (ook voor dat van jou hoor) dus ik begin op mijn gemak aan de kerstkaarten (inmiddels al even bezig) en zie wel hoeveel ik er af heb.

Er is altijd een deel van de familie en kennissen cq collega's van manlief die het geen punt vinden om een kant en klare te krijgen dus... lukt het niet... heb ik altijd wel kant en klare in huis.

Maar goed het leukste vind ik natuurlijk om ze zelf te maken en af en toe heb ik echt een tick dat ik het liefst kerstkaarten maak in niet traditionele kleuren.

Bij het maken van deze kaarten was het dus ook zover wilde lekker wat doen met de Sneeuwvlok stans en de mooie ABC stanzen (eens even geen stempel op de kaart) en het resultaat... mag er volgens mij wel zijn.

En omdat ik al aangaf inmiddels de nodige kerstkaarten af te hebben zal ik de komende periode wat meer blogpostjes showen om de kaarten te showen en wie weet jullie nog wel te inspireren ;)


Geen opmerkingen: