zaterdag 24 maart 2018

Bloghop 04 StampFansWelkom bij alweer de 4e Bloghop.

Hallo en wat leuk dat je komt kijken bij de bloghop van StampFans

Als het goed is ben je via de blog van Petra gekomen.

De officiële hop is gestart op het blog van Carmen dus hop door tot je hier weer bent dan weet je dat je iedereen die meedoet ook echt gehad hebt. We hopen je geïnspireerd te hebben middels deze bloghop. Dit keer staan hoe kan het ook anders de Spring Catalogus en nog heel even de laatste leuke items van de SAB in het zonnetje (de SAB items kan je nl nog kado krijgen tot 31 maart bij elke bestelling van 60 euro of meer)

Ik vond het heel moeilijk een keuze te maken uit de voorjaarscatalogus want er is zoveel dat ik leuk vind maar uiteindelijk heb ik gekozen voor zowel een stempelset uit de Spring Catalogus te weten Flying Home als een combi met  het Sweet Soiree Design papier

Als eerste een serie van 3 kaarten gemaakt met de stempels van Flying Home. Een set die zowel goed bruikbaar is voor een nieuwe woning, geboorte maar ook erg leuk voor een verjaardag.  Omdat ik het altijd moeilijk vind om een tekst op de voorkant te zetten want dan ben je zo gebonden om de kaart perse daarvoor te moeten gebruiken. Daarom laat ik de tekst op de voorkant vaak weg en zet ik die er aan de binnenkant in als ik de kaart verstuur.
Met de Blend heb ik de white accents geel gekleurd zo heb je altijd een mooi passend accent op je kaart. Met de Blends kan je ook parels kleuren, rhinestones en zelfs de gems.


Daarnaast wil ik toch ook nog even 2 SAB items laten zien dus het is wel een ietswat lange post geworden dit keer (ter compensatie dat ik al lang niets geshowed heb)

Het Spring Foil is erg leuk om in te kleuren in diverse kleuren en is een kado dat je kan kiezen bij besteding van 60 euro. De Blooming Basket is een combiset van een stempel en embossingmal en kan je gratis kiezen bij besteding van een bedrag van 120 euro.
Ik heb gekozen om alleen de stempel te gebruiken.

Dit is de creatie die ik ermee gemaakt heb. Wat ik erg leuk vond om te doen is de rozen ook echt uit het mandje te laten springen. En dus heb ik de rozen in 3D opgewerkt zoals je ziet op de 2e foto.
De gebruikte kleuren zijn Calypso Coral en Blushing Bride en het mandje met rozen is ingekleurd met de Blends.


Bloglijst (post deze ook zodat mocht de link niet werken... men altijd via deze lijst verder kan
zodra de permalinks er staan verander ik deze voor jullie naar de permalinks. SVP uiterlijk de Permalinks doorgeven voor 21 januari


1 Carmen https://caringforstamps.blogspot.nl/2018/03/stamp-fans-bloghop-2-stampin-up.html

2 Sigrid https://cardsmadebyme.blogspot.nl/2018/03/bloghop-stamp-fans.html

3 Janneke http://happystampin.nl/?p=10710

4 Sandra https://bestofstampin.blogspot.nl/2018/03/bloghop-stamp-fans.html

5 Durvina https://dutchstampin.blogspot.nl/2018/03/bloghop-springsummer-en-sale-bration.html

6 Petra https://petraav.blogspot.nl/2018/03/stamp-fans-bloghop-eindsprint-sab.html


7 Ilona https://stampinilona.blogspot.com/2018/03/bloghop-04-stampfans.html


4 opmerkingen:

Sandra Vinken zei

Wauw. wat een mooie kaarten heb je gemaakt.

i love cards zei

Super leuke kaartjes Ilona. En wat veel.
Groetjes Lilian

Durvina zei

Wat een creaties Ilona!
Je hebt niet stil gezeten, en wat een leukerds!

Groetjes, Durvina

Ilona zei

Dank jullie voor de reacties. Ga zo de bloghop ook eens op mn gemak doen, zaterdag even snel gedaan maar nog geen reacties gegeven ;)
groetjes Ilona