maandag 16 april 2018

CentreStage 6 april 2018

hallo allemaal.

Zo eindelijk weer eens een andere post dan een bloghop post. Ik weet het heb al vaker beloofd kaarten te showen buiten de bloghop maar op een of andere manier vliegt de tijd voorbij lig ik in mn bed en denk ik ohh ja morgen nog even een blogpost maken met gewone kaarten en ..opeens is het weer de volgende avond.
Zo ging het dus ook een beetje met OnStage eerst heb ik de dagen ervoor zoveel mogelijk gerust opdat mijn lijf mee zou werken en ik zowel vrijdagavond naar CentreStage kon en zaterdag naar OnStage en gelukkig beide is gelukt.

Hier nu een kort verslag van CentreStage
Vrijdag 6 april stond in het teken van 1988 het jaar dat Stampin Up! opgericht is.
Er was ons gevraagd om verkleed te komen zoals men toen gekleed ging. Ik heb diverse keren op het internet gezocht naar wat leuks maar hoeveel ik ook vond het is een ramp om iets te kunnen aanschaffen in maat 3XL totaal niet te vinden of als ik iets vond... vreselijk duur voor een avondje dus.. mn haar even lekker opgefluft (voordeel dat het wat langer is nu) en mezelf opgemaakt met oogplotlood en lekker felle make up (nou dat heb ik geweten de dagen erna)


Maar goed de groepsfoto aan het eind... was erg leuk.
 Op de 1e sta ik rechts samen met mn team maatjes en upline. Ik wilde perse staan ipv in mn scootmobiel zitten daarom sta ik wat los van de andere (anders val ik om)
Het was een erg gezellige training die vooral stond in het teken van de Color Revamp en een heerlijk diner. Ben eigenlijk foto's vergeten te maken beide dagen van alles.

Vrijdagavond kregen we de nieuwe catalogus ook al te zien en ohh ik kan zeggen er komt straks in juni weer een boel moois en gelukkig gaat er ook een deel door.


Morgen zal ik een kort verslagje maken van OnStage en items showen die ik van Stampin Up gekregen heb die ik mag showen en de swaps volgen dan de dag erna.

groetjes Ilona


Geen opmerkingen: