dinsdag 17 april 2018

OnStage zaterdag 7 april 2018

Hallo allemaal,

Zoals ik gisteren al geschreven had vandaag een verslagje van OnStage de trainingsdag voor alle demonstratrices (tenminste zover je jezelf ervoor opgegeven had en er plek was want tjee wat ging het snel)

Ook vandaag stond geheel in het teken van 30 jaar Stampin Up en kregen de demonstratrices dezelfde tas , pennen en stempelset die ik de avond ervoor gekregen had en ook nog de lichtbak. En op de tafel lag in de nieuwe incolor kleuren een mooie planner. Ik zat dus aan de gele tafel ;)

Ik had op CentreStage nog een paar extra's (tamboerijn, potlood, en mooie beker die zie je dus terug op de foto samen met mn naambadge en ik ben eigenwijs, ben blauw meisje de mooie tas kan je nl ook omdraaien dus bij mij is de blauwe kant favoriet ;)

Als leader kreeg iedereen die bij was op de CenterStage avond ook nog een Color Coach met alle lopende kleuren erin vanaf 1 juni. Wat zijn ze mooi ... de nieuwe kleuren die gaan komen, en ook nog een mooie set markers van de nieuwe InColors en omdat de inktpads veranderd worden kregen alle leaders op zaterdag ook nog een Soft Suede inktpad in de nieuwe Stijl 


Al met al heel goed verwent door Stampin Up! als Leader en ook op OnStage zelf want zoals ik al schreef een tas, pennen, lichtbakje, mooie planner, mooie stempelset (voor iedereen hetzelfde) dat keeg iedereen ook die er zaterdag was op OnStage.

Zoals ik gisteren al schreef ben ik vergeten foto's te maken. Ik ging samen met mijn downline Susanne naar OnStage maar dit keer dus geen foto van ons samen de enige foto die ik gemaakt heb is van onze tafel toen we er net waren. Verder eigenlijk vergeten foto's te maken.Maar het was weer een hele geslaagde dag ik heb weer volop genoten.

Met de price patrol won ik een stempelset die ik eigenlijk niet zo leuk vond maar gelukkig heb ik deze met tafelgenoot Marrigje geruild nu zijn we beide blij want zij vond de set die ik had gewonnen wel leuk.

Dit zijn de sets die ik aan het eind van de dag in mn tas had zitten waaronder een mooie bomenset met nederlandse teksten. en de set met vlaggetjes kreeg iedereen.

Inmiddels heb ik ook een kleine pre-pre order besteld en is het nu verder wachten tot in mei de gewone pre order begint dan kan ik ook de catalogussen bestellen en ga ik deze uitdelen. Tot die tijd ziet verder niemand hier nog eea van de nieuwe spullen. Er is nl nog zoveel moois in de huidige catalogus waar ik zelf ook nog graag mee werken wil. En het nieuwe materiaal kan toch pas vanaf 1 juni besteld gaan worden en loopt dan een heel jaar dus... tijd zat.

Vaste klanten die de afgelopen 4 maanden eea besteld hebben krijgen hem automatisch van me richting 19 mei als ik ze ook binnen heb.
Maar wil jij de nieuwe catalogus ook ontvangen maar je hebt niets bij me besteld is dat ook mogelijk.... stuur me dan een mail dan krijg je info hoe je eraan kan komen.

Omdat ik niet 1 groot bericht wil zal ik morgen de swaps showen. Want ik had op het allerlaatst met mn moeder nog swaps gemaakt en er hele mooie voor teruggekregen.

groetjes Ilona

Geen opmerkingen: