zaterdag 2 november 2019

Christmas Time is Here bloghop Nederlandse Stampin Up Demonstratrice'sHallo,

Zoals al eerder aangekondigd is vandaag de bloghop van ons Nederlandse Stampin Up demonstratrice's.  De bloghop is begonnen bij Kaylee van Es en eindigt bij Yvonne Neefjes

Wij zetten de Christmas Time is Here Suite in het zonnetje.
Een suite waarvan de onderdelen alleen in de maand november te koop zijn. 
De suite bestaat uit een dubbele stempelset , bijbehorende dies, schitterend design papier , prachtige embelishments en een mooie armband.Ik heb voor de bloghop deze creatie gemaakt met de stempel en dies en de gold glitter enamel dots.
Heel bewust gekozen om de stempel met versamark op te zetten en met goud embossing poeder te embossen. Met de Delicate Gold inkt heb ik de blaadjes heel voorzichtig ingekleurd door een beetje op een clear blok te drukken met hoekje van de inkt en met waterpen heb ik heel voorzichtig de inkt aangebracht. Daarna de roos uitgestanst en afgewerkt.


Ik hoop dat jullie ook genieten van de creaties van mijn mede demonstratrice collega's hop dus even lekker door zou ik zeggen.

De gebruikte materialen zijn natuurlijk ook via mij te bestellen 😉 Wil je wat bestellen neem dan contact met me op.

Ohh en kom morgen ook nog even kijken want dan show ik nog een creatie gemaakt met deze mooie roos maar een totaal andere manier van afwerken.


Hier nog even het lijstje van de dames die meedoen met de bloghopIlona de Bont- Beniest   (hier ben je nu)groetjes Ilona

6 opmerkingen:

Anne-Marie zei

Hoi Ilona, wat een leuk idee om een kaart in goud/wit te maken. En weer wat geleerd want ik wist niet dat je de goudinkt kan gebruiken met aquareltechniek.

Margriet Siekman zei

Super leuke kaart! Erg leuk om de roos in deze combinatie te zien.

Ann zei

Mooie kaart. Zo totaal anders dan in kleuren.

Ilona zei

Dank jullie voor de reacties.

groetjes Ilona

Durvina zei

Wat prachtig en stijlvol!

groetjes, Durvina

Suze Bonnnema zei

Mooie kleurencombinatie, ook weer onverwacht ;-)
Suze Bonnema